A küldetésünk egyszerű…

Csúcsteljesítményre inspirálunk egyedi termékek kombinációjával, a biológiailag legjobban hasznosuló összetevőkkel és tudományos kutatásokkal alátámasztva. A természetes tápanyagokat, valamint a legjobb sportolók és egészségügyi szakemberek tesztjeit ötvözve arra törekszünk, hogy segítsünk az embereknek a jólét egy új szintjére lépni. Hozd ki magadból a maximumot!

Szeretnél többet tudni rólunk? Írj nekünk!

7 + 14 =

Egy a küldetés, egy a szenvedély

A GoPrimal Európa minden tájáról érkező fiatalok kis csoportjának a története, akiknek közös szenvedélyük a fitness, a kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód fenntartása.

Mindig arra törekedtünk, hogy a lehető legjobb teljesítményt érjük el, kizárólag a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő összetevőkkel.

Egy ponton felismertük, hogy nem volt olyan cég, amelyik az általunk fogyasztott termékekből az elvárható legjobb minőséget biztosítaná, és amelyek összetevőit teljes körűen azonosítani tudtuk volna. 2016-ban ezért úgy döntöttünk, hogy saját céget alapítunk egyetlen fő céllal a fejünkben: „Az elfoglalt, rohanó életmód nem veszélyeztetheti az egészséges életmódot.”

Azóta olyan termékeket hoztunk létre, amelyekben valóban hiszünk, és amelyek pozitív hatásait tudományosan bizonyították. Termékeink nem tartalmaznak adalékanyagokat és semmi olyan összetevőt ami nem segít abban, hogy jobban érezd magad, és jobban teljesíts. Termékeink kizárólag a legmagasabb minőségű összetevőkből készülnek, kompromisszumok nélkül, és bátran odaadjuk őket gyermekeinknek és a szüleinknek is.

Összeállítottunk néhány szuper csomagot is a termékeinkből, nézd meg melyik lenne a legjobb számodra:

Még többre vagy kíváncsi?
Kövess minket Instagram és Facebook oldalunkon, ahol szinte minden nap új információkat osztunk meg magunkról és termékeinkről.

ITT TALÁLSZ MEG MINKET:

TOP SPORT 2000 KFT.
8200 Veszprém, Rómer Flóris u.2.
Tel: +36 30 346 667
Email: hello@goprimalhungary.hu

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON
ÉS AZ INSTAGRAMON

Tudatosan kerüljük a mesterséges adalékanyagokat, színezékeket. Garantáljuk hogy termékeink kizárólag prémium minőségű, friss összetevőkből készülnek.

Vezető táplálkozási szakemberekkel és orvosokkal együtt fejlesztettük ki termékeinket, amiket jó szívvel ajánlunk  saját gyermekeinknek és szüleinknek is. 

Iratkozz fel hírlevelünkre és 10% kedvezményt adunk az első vásárlásodra!

Ne aggódj, mi sem szeretjük a spam-et és neked sem fogunk küldeni!

 

Köszönjük, hogy velünk tartasz! Kérlek ellenőrizd ez email fiókod, és erősítsd meg a feliratkozásod!